Netissä surffatessa voi bongata esimerkiksi huippuhienon ristipistomallin. Ranskalaisen AD/tekstiilisuunnittelija Maevi Colominan La Valise à Pois -sivustolla kohtasin hodarin sinapilla, ja tiesin heti, että se olisi seuraava ristipistotyöni. Hot dog valmistui ripeästi ja pääsi peräti kehyksiin asti, vielä en harmikseni ole bongannut sille sopivaa kaveria. Ehkä ranskikset tai limutölkki, jotain pikaruokaan liittyvää ehdottomasti!  

Hot dog

Maevi Colominan huikeista luomuksista tekisi mieli toteuttaa myös pöllö tai tiikeri Wild Cross -sarjasta. Tarkkoja ohjeita moisiin ihanuuksiin on tarjolla Etsyssä. Myös merihenkinen Ahoy!-kokonaisuus näyttää hurjan hienolta. Jos ei muuta, niin siitä voisi pistellä itselleen yhdet sydänlasit.

Avaimenperä

Kestosuosikkini ristipistorintamalla on kuitenkin Taistelevat metsot, jonka haaveilen toteuttavani neonväreissä. Värisuunnittelu on vaan osoittautunut yllättävän haastavaksi, olen pyöritellyt kuvaa tietokoneellani jo useampaan otteeseen, mutten ole vielä täysin tyytyväinen kokonaisuuteen. Niin isotöisen kuvion kohdalla värien pitää olla täysin kohdillaan ennen aloittamista.

Neonvärien vielä hakiessa sopivaa järjestystä olen toteuttanut pikkutöitä, kuten tämän avaimenperän. Lisäksi suunnitelmissa (niitä nimittäis piisaa!) on ristipistellä tauluksi joku kamalan ihana tai ihan kamala värssy Antti Holman mahtavasta teoksesta Kauheimmat runot.

Hot Dog cross stitch pattern is available @ Etsy.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *