Kirjoitin pari päivää sitten Instassa siitä, kuinka se vie nykyään blogia 6-0. Nyt iski kuitenkin inspiraatio tehdä pitkästä aikaa postaus tänne! Olen näet nauttinut tästä pakkaspäivästä uusi neule yllä.

Ihastuin marraskuussa Suomen Kädentaidot -messuilla Veera Välimäen suunnittelemaan Sunday Love -paitaan, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kotiinviemisiksi messuilta hankinkin paidallisen Aara Love -lankaa lankakauppa Ilon osastolta. Väriksi valitsin Kriikunan, sillä muistelin lankahyllystäni löytävän siihen sopivaa silkkimohairia. Ja ihan oikein muistelinkin, käytin paitaan yhden vyyhdin The Farmer’s Daughter Fibersin Mighty Mo -silkkimohairia värissä BS’n sekä useamman keränlopun suurinpiirtein samaa sävyä, helmaan ja hihojen resoriin hieman tummempaa.

Väri rytmittyi tosi kivasti, pinnasta tuli ihanan eläväinen. Ja paksuhkosta langasta viitosen puikoilla tämä eteni mukavan joutuisasti, paita valmistui reilussa viikossa. On ihan parasta uppoutua inspiroivaan neuleprojektiin!

Erityisen paljon tykkään paidan halkioista. Niiden ansiosta tämä sopii hyvin korkeavyötäröisten hameiden kaveriksi – ja toimii myös Äidin valvova silmä -housujeni kanssa. Neuloessa harkitsin hetken tekeväni takakappaleesta vielä pidemmän, mutta päätin lopulta noudattaa ohjeessa annettuja mittoja, ja olen päätökseeni tyytyväinen.

Ilon Instassa (@ilofinland) on muuten meneillään #sundaylovekal eli yhteisneulonta tästä paidasta. Se on käynnissä aina 4.2.2024 asti, joten tässä on hyvin aikaa osallistua, vink vink!

Ps. Näissä kuvissa päässäni on jälleen kerran I’m so mohair -myssy. Nelinkertaisesta silkkimohairista tehdyn pipon ohje löytyy @imsowool-instatililtä, oon neulonut näitä parin viime vuoden aikana MONTA. Tämä vihreä on tuorein versio, ja muistuttaa minua ihanasti marraskuisesta reissusta Berliiniin, sillä ostin langat Wollen Berlin -lankakaupasta matkamuistoksi.

I’m in love with Sunday Love Sweater!

(Visited 272 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *