Neulomisaiheisiin suosikkeihini lukeutuu myös espanjalainen We are knitters. WAK on erikoistunut pakkauksiin, joihin kuuluu neuletyön kaikki osaset: ohje, lanka, puikot (huippuhienot!) ja jopa työn päättelyyn tarvittava neula. Paketin kyljessä lukee osuvasti All the happiness in a kit. Nyt jos koskaan on brändäys kohdillaan! ;)

We are knitters -neulesetti

Omalta osaltani avasin pelin viime kesänä, jolloin tilasin tarvikkeet Dill tee -toppiin. Mitoitus oli tarkkuutta one size, fits all, mutta tein silti ihan ekana mallitilkun.

Kesällä oli kiva neuloa puuvillalankaa, ja takakappale valmistuikin vauhdilla. Sitten tapahtui jotakin, mitä neuletöiden kohdalla yllättävän usein tapahtuu: puikoille päätyi ihan toinen työ. Toppi valmistui siis vasta joululomalla… Sen olen kuitenkin oppinut, että neulominen on rentoa puuhaa, ja neulomusten valmistumisesta on turha ottaa stressiä, muilla elämänalueilla saa suorittaa ihan tarpeeksi.

We Are Knitters

We Are Knitters

Joustinneuletta + sileää neuletta + helmineuletta = Dill tee -toppi. Ohje oli ältsin helppo ja viimeisen päälle mietitty, sillä koko puseron saattoi toteuttaa 5 mm:n pitkillä puikoilla, myös hihansuut. Tällaisen kesäpuseron voisi neuloa myös toisessa, räväkämmässä värissä. Tai monivärisenä, mahiksia on.

Toisella kerralla kokoonkin olisi helppo tehdä pientä hienosäätöä. Nyt leveys oli kerralla juuri sopiva, mutta jos toteutan tämän ohjeen uudestaan, neulon sileä neule -osiosta hieman pidemmän. Nyt mennään juuri siinä rajoilla – häiritsevän lyhyt tämäkään ei onneksi ole, muuten olisin jo purkanut puseroa ja lisännyt kerroksia.

Kesä ja t-paitakelit, odotan teitä jo!

All the happiness in a kit. Yes, yes indeed! Dill tee by We are knitters.

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 Comments

    1. Saara - Site Author 3.3.2016 at 13:18

      Voi kiitos! Ihastuin oitis tuohon malliin, tosin WAK-valikoimissa olisi kaikenlaista muutakin ihanaa… Classic Sweater on vahvoilla mahdolliseksi seuraavaksi omaksi hankinnaksi!

      Reply

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *