Puikoilla on nyt uusi lankatuttavuus: Madelinetoshin Tosh Merino Light. Tähän(kin) lankaan törmäsin ekana Instagramissa, siellä vilahteli jo viime syksynä maistiaisia Madelinetoshin uudesta herkullisesta värikartasta. Muistan nähneeni kuvia ainakin Found Pottery -väristä, ja sisällytinkin sitä tilaukseeni, kun uudet värit olivat viimein saatavilla. Suomessa Madelinetoshin lankoja myyvät ainakin Kerä Tampereella, TitiTyy Jyväskylässä ja Snurre Helsingissä.

Omani tilasin TitiTyystä, ja toimitus oli supernopeaa. Tein tilauksen torstai-iltana ja langat olivat minulla lauantaina. Siinä on kieltämättä puolensa, että lähipostini on R-kioskin yhteydessä, paketit kulkevat myös viikonloppuisin.

Madelinetosh Tosh Merino Light
Värit ylhäältä alas: Electric Rainbow, Found Pottery ja Stovepipe.

Tähän mennessä olen ennättänyt neuloa vasta mallitilkun, mutta olen täysin myyty jo nyt: hohtavanväristä ja huippupehmeää villaa.

Madelinetosh Tosh Merino Light
Yksisarvisen hännät Neon Peach ja Edison Bulb.

Uutta minulle olivat myös pikkuvyyhdit samaa lankaa. Unicorn Tails -nimellä kulkevissa vyyhdeissä on 48 metriä Tosh Merino Lightia. Suorastaan nerokas idea, sillä ärhäkkää tehosteväriä riittää helposti perusvyyhtiä pienempi määrä.

Unicorn Tails mini skeins by Madelinetosh, what a brilliant concept!

(Visited 471 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *